Φτιάξε και εσύ τον δικό σου Πολίτη της Ανακυκλούπολης / Stop-motion/Animation

Περιγραφή: Δημιουργώντας ήρωες με τη μέθοδο του Stop-motion/Animation.
Απευθύνεται: Σε ομάδες 15-20 μαθητών Δημοτικού
Εμψυχωτές: Σπύρος Σιάκας , Δημιουργική ομάδα τμήμα Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου  Δυτικής Αττικής.
Ημέρες Εργαστηρίων: Τετάρτη 30/10, Πέμπτη 31/10, Παρασκευή 1/11
Ώρα: 9:30-11:00 και 11:30-13:00
Χώρος ΥλοποίησηςΠνευματικό Κέντρο Χανίων

Βιογραφικό εμψυχωτή:

Σπύρος Σιάκας
  Επίκουρος Καθηγητής Τμημα Γραφιστικής Σχολή Καλλιτεχνικών Σπουδών Σπούδασε Παιδαγωγιά στην ΖΠΑ Ιωαννίνω (1084) και Γραφιστική στην ΣΓΤΚΣ ΤΕΙ Αθήνας (1996). Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές (Master of Arts/M.A.) στο Animation στο Surrey Institute of Arts and Design, University College με υποτροφία του Ι.Κ.Υ. Είναι διδάκτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο Θεματικό Πεδίο της Ανοικτής και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης με υποτροφία του Ι.Κ.Υ.
  Είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Γραφιστικής του ΤΕΙ Αθήνας με αυτοδύναμη διδασκαλία στο αντικείμενο του animation στα μαθήματα Εικονογραφημένο Σενάριο, 3D Animation, Εμψύχωση. Έχει συμμετάσχει ως σκηνοθέτης και animator στη δημιουργία εκπαιδευτικών ταινιών και πολυμεσικού υλικού για παιδιά και ενήλικες με διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Είναι μέλος της Επιστημονικής και οργανωτικής επιτροπής του Διεθνούς Συνεδρίου Ανοικτής &εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, ICODL και του Επιστημονικού Περιοδικού Open Education, The Journal for Open and Distance Education and Educational Technology.

TOP